Archive for سپتامبر, 2011
تحلیل رفتارهای ترکیه در سطح جهان اسلام/ آیا ترکیه در صدد ترویج اسلام ناب است؟
دو تحلیل متفارت در این باره وجود دارد. بخشی از تحلیلگران معتقدند که دولت اردوغان و حذب عدالت و توسعه، دولتی است که اصالتاً ریشه در پیشبینی ها و طراحیهای آمریکایی-صهیونیستی دارد. یعنی آمریکاییها و صهیونیستها وقتی مشاهده کردند که موج اسلامگرایی در جهان اسلام و جهان عرب قابل کنترل نیست و از اینکه مدل القاعده و طالبان هم بتواند به نوعی این موج اسلامگرایی را مصادره بکند و به هرز ببرد ناامید شدند، به این نتیجه رسیدند که باید یک مدل جذابی از اسلام را ارائه کنند که بتواند مهارکننده اسلامگرایی و سیره انقلاب اسلامی باشد. یعنی اسلامگرایی سیاسی به شیوه انقلاب اسلامی را تصمیم گرفتند در جهان مهار کنند. آنها به این نتیجه رسیدند که اگر یک اسلام مدرن که جذابیتهایی هم داشته باشه و بتواند به شیوه دموکراتیک به قدرت برسد، میتواند تا حد زیادی موج اسلامگرایی در جهان اسلام و جهان عرب را پوشش بدهد، بدون اینکه خطرات واقعی و عمقی برای رژیم صهیونیستی یا برای غرب و آمریکا داشته باشد. ادامه مطلب »
چرا خبر حضور این نوعروس با لباس عروسی در تشییع جنازه دیده نشد؟
۱- در روزهایی که خبر اول مملکت گرانی سکه و دلار است و هرکسی به کار خودش مشغول، در عصر رواج دنیاگرایی تا خر خره و در روزهای سرکشیدن ولعناک دنیای آمیخته با آببینی بزهای قدرت و ثروت، در گوشهای از شمالغرب این مملکت، در کردستان و دقیقتر بگویم ارتفاعات سردشت، قامت رشید برگزیدهترین فرزندان سبزپوش پاسدار اسلام به خاک افتاد اما گردی یا غباری هم برنخاست!
۲- در همین ایام دوباره یگانهای سپاه عطر و بوی شهادت گرفتهاند! دوباره اعلامیههای شهدا بر در و دیوار شهرهای مملکت نصب شده و دوباره مردم قزوین، اصفهان، جهرم و… شاهد تشییع غریبانه شهدای نبرد قهرمانانه بچههای سپاه با گرازهای دستآموز رژیم صهیونیستی بودند!
۳- پژاک این گروهک برآمده از توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی و پرورش یافته در لجنزار اقلیم خودمختار کردستان عراق چند سالی است که با سوءاستفاده از غفلت، بیتوجهی و شاید ناتوانی بخشهایی از متولیان امر، به شخم زدن امنیت در منطقه شمالغرب مشغول شده و آنچنان مجال جولان یافته بود که خوکچههای آزمایشگاهی تلآویو، چند ارتفاع منطقه سردشت را به پایگاههای خود تبدیل کرده و با غارت مردم منطقه به گرازهایی وحشی اما دستآموز صاحبان صهیونیست خود تبدیل شده بودند و سرمست از این پروار شدن به کمین و شبیخون و حملات گاه و بیگاه به مرزبانان جمهوری اسلامی میپرداختند و در شبکههای تار عنکبوتی و ماهوارهایشان عربدههای پیروزی و تجزیهطلبی سر میدادند! ادامه مطلب »
کیسهها، شقایقها و شیادها
در نخستین سالهای سالهای بعد از جنگ (زمان سروده شدن این ابیات) باور این که کسانی پیدا شوند و با نام شهدا برای دنیای خود کیسه بدوزند بسیار سخت بود تا آن جا که بسیاری قزوه را به دلیل سرودن چنین ابیاتی به بدبینی و سیاهنمایی متهم کردند. اما…
وقتی میشنویم فلان نشریه مدعی ترویج ارزشهای دفاع مقدس که خوانندگانش دستاندرکاران آن را تالی تلو شهیدان فرض میکنند (به دلیل کثرت و حجم ادعاها و چفیه آب کشیدنهای این جماعت) برای تهیه مطالب هر شماره خود (در حدود ۷۰-۸۰ صفحه) بین ۱۸ تا ۱۹ میلیون تومان روی دست بیتالمال خرج به جای گذاشته است، وقتی فلان گروه برنامهساز بوسیله بند و بست با مدیر فلان شبکه سیما صدها برنامه بیکیفیت و سریدوزی را با موضوع دفاع مقدس به روی آنتن فرستاده و بابتش قیمت خون پدرش را گرفته (و آن شبکه هم ظاهراً کل دفاع مقدس را به آن گروه کنترات انحصاری داده است)، و یا هنگامی که میبینیم فلان نشریه و مؤسسه بنا شده به نام جنگ هشت ساله رسماً به ناندانی فلانی و بهمانی تبدیل شده و بانیان آن علنی و با وقاحت تمام بر سر فروش فرهنگ شهادت و نرخ آن چانهزنی کرده، آنگاه معنای کیسهدوزی شیادها با نام شقایقهای گمنام قابل درک میشود. ادامه مطلب »
در صورت پیوند شیعه و سنی در عربستان هیچ اقدامی مانع از انقلاب نخواهد شد
“محمد صادق کوشکی” از کارشناسان مسائل بینالملل در گفتوگو با خبرگزاری تقریب (تنا)، در مورد طرح عربستان و امارات که از آن به سیاست جنگ پیشگیرانه علیه انقلاب تعبیر شده است، اظهار داشت: بررسیها نشان میدهد که عربستان هنوز شرایط لازم و کافی را از نظر سیاسی و فرهنگی برای پیوستن به موج بیداری اسلامی پیدا نکرده و اگر روزی این آمادگی در میان شهروندان عربستانی ایجاد شود دیگر هیچ اقدامی از بروز انقلاب در این کشور پیشگیری نخواهد کرد.
وی در پاسخ به این سؤال که چه شرایطی باید در عربستان مهیا شود تا انقلابی مردمی رخ دهد، تصریح کرد: در حال حاضر عربستان دوره آرامش قبل از طوفان را سپری میکند و در این کشور شیعیان آماده برای یک انقلاب مردمی هستند ولی منتظرند تا اهل تسنن نیز به آنها بپیوندند و در صورت اتحاد میان این دو گروه، دیگر اقدامات پیشگیرانه عربستان مؤثر نخواهد بود.
این کارشناس مسائل بینالملل با بیان اینکه شرایط امارات با عربستان در تضاد است، خاطرنشان کرد: امارات کشوری اصیل و ریشهدار نیست و فضای سیاسی این کشور حالت کاریکاتورگونه دارد بنابراین وقوع بیداری اسلامی در این کشور بسیار زود است زیرا این کشور فقط ۵۰ سال سن دارد و ساختار سیاسی آن نابالغ است، همچنین از نظر ساخت جمعیتی نیز بسیار ناهمگون است بنابراین نباید انتظار هیچگونه انقلابی را از مردم این کشور داشته باشیم.