Archive for می, 2017
فیلمهای توقیف شده اساساً مغایر نظام، احکام اسلام و حاوی توهین به مقدسات هستند

محدود کردن منتقدین آقای روحانی به ۱۶ میلیون کار خطایی است
دولت یازدهم و احتمالا دولت دوازدهم دولت امنیتیها و محرمانهها است. اصل و نگاه امنیتی به همه چیز است. نگرش این دولت بر این است که شهروندان حقی برای دانستن ندارند. در این دولت شهروندان حق دارند فقط چیزهایی بدانند که مسئولین امنیتی دولت صلاح میدانند. عدم اعلام آراء تفکیکی ریاست جمهوری در این دولت مثل قراردادهای نفتی، سرنوشت کرسنت و قرارداد خرید هواپیماهای مرجوعی محرمانه است.
صادق کوشکی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران ضمن اشاره به رای ۱۶ میلیونی رقیب رئیسجمهور در انتخابات گفت: تعداد کسانی که مخالف رویه دولت یازدهم بودند بسیار بیشتر از ۱۶ میلیون است. بسیاری از کسانی که به این دولت رای دادند و یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفری که رای باطله دادند و ۱۵ میلیونی که اصلا پای صندوقهای رای نیامدند نشان میدهد که بخش زیادی از اینها جزو منتقدین دولت هستند.
وی ادامه داد:حتی از آن ۲۳ میلیونی که به آقای روحانی رای دادند بخش عمدهای مخالف عملکرد دولت هستند اما به دلیل ناآشنایی با نامزد رقیب به آقای روحانی رای دادند و یا فکر کردند صحبتها و تهدیدهایی که آقای روحانی میکند صحت دارد و آمدن آقای روحانی موجب میشود سایه جنگ از کشور برود.
این استاد دانشگاه در گفت وگو با خبرگزاری فارس با تاکید بر اینکه اگر تبلیغات در انتخابات ریاست جمهوری بدون جنگ روانی و صادقانه بود آنوقت معلوم میشد منتقدین و مخالفین حقیقی آقای روحانی چند نفر هستند، بیان داشت: محدود کردن منتقدین آقای روحانی به ۱۶ میلیون کار خطایی است.
کار قالیباف فداکاری بزرگی است
صادق کوشکی کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با فارس با اشاره به اعلام حمایت قالیباف از رئیسی، اظهار داشت: قطعا کاری که وی انجام داد فداکاری بسیار بزرگی به حساب میآید؛ زیرا قالیباف خود را به عنوان یکی از اصلی ترین رقبای جریان دولت در میان مردم مطرح کرده بود و به عنوان یکی از کاندیداهای پیروز جریان انقلاب به حساب میآمد.
وی، گفت: قالیباف به دلیل ارزشهای اعتقادی خود برای دفاع از جریان انقلابی کنار رفت و این به معنای این است که برای فرزندان انقلابی، قدرت طلبی هدف نیست و حاضر هستند برای نظام، انقلاب و مردم از بهترین موقعیتهای خود بگذرند.
کوشکی در ادامه، عنوان کرد: این اقدام قطعا به مردم نشان میدهد که جریان انقلابی به دنبال کسب قدرت نیست و دغدغه آنها خدمت به مردم و مستضعفین است.
سران اصلاحات چه نفعی از ریاستجمهوری فرد ضعیفی مثل روحانی میبرند؟
محمد صادق کوشکی، استاد دانشگاه تهران گفتگو با مشرق درباره سئوال بزرگی که امروز در اردوگاه اصلاحات وجود دارد گفت: در این دوره یک امری که خیلی هم برای مردم و هم برای اصلاحطلبان موجب سئوال و شگفتی شده این است که آنهایی که اصلاحطلب نامیده میشدند با دو نوع نامزد مواجه شدند، یک نامزد فعال که نشان میداد مسلط به مسائل کشور است و آمار و ارقام را به خوبی میداند و قدرتمند ظاهر شد به نام آقای جهانگیری و نامزد دیگری که با لرزش دست و با حالت عصبی و هیجانی بدون توجه به مسائل کشور ظاهر شد به نام آقای روحانی
وی با اشاره به نقش پوششی و فدایی بودن اسحاق جهانگیری درانتخابات ریاستجمهوری افزود: اینطوری که اخبار حکایت میکند قرار است که نامزد قدرتمند و مسلط و پر انرژی به نام جهانگیری بنا بر تصمیم بزرگان اصلاحات کنار برود و یک نامزد خسته، بی رمق و عصبی به نام آقای روحانی باقی بماند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: اینکه چرا بایستی یک فردی که به هر حال بر اساس ملاکهای اصلاحطلبانه فرد قدرتمندی است برای فردی که حتی یکبار حاضر نشد خود را اصلاحطلب بنامد و امکان مدیریت را ندارد و روزانه به عنوان دکورد چند ساعت بیشتر نمیتواند جلوی دوربین ظاهر بشود و درواقع در چهارسال گذشته رئیسجمهور اصلی و واقعی کشور آقای جهانگیری بوده، فدا بشود، سئوال مهمی است.
شوخی با آمریکا در شهر آفتاب درخشید
کتاب «تاریخ مستطاب آمریکا» اثر محمد صادق کوشکی کتابی طنز است که با این زبان به تاریخ جنایتهای ضد بشری ایالات متحده آمریکا اشاره کرده و خواننده در یک موقعیت کمیک با حوادث تاریخی کدخدای خودخوانده جهان روبرو میشود.
کاریکاتورهای مازیار بیژنی نیز کمک شایانی در به هدف نزدیک شدن این کتاب کرده و خواننده با کاریکاتورها ارتباط خوبی برقرار میکند.
این کتاب در هفتمین پویش مطالعاتی «روشنا» به خوانندگان معرفی شده است. این در حالی است که این پویش در تجربههای پیشین خود بسیار موفق بوده و توانسته توجه مخابان را به خود جلب کند. «نامیرا»، «سقای آب و ادب»، «رحمت واسعه»، «ملاقات در شب آفتابی» و ، «شهر ضربالمثلها» برخی از آثاری است که در ادوار مختلف این پویش به خوانندگان معرفی شده و توانسته به تیراژهای قابل توجهی نیز دست پیدا کند.
خرج کردن از رهبری در انتخابات ریاست جمهوری خیانت است
به گزارش خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمدصادق کوشکی، استاد دانشگاه در نشست هم افزایی ائمه جماعات دانشگاههای کشور که در مشهد برگزار شد در خصوص انتخابات پیش رو گفت: ساز و کار انتخاباتی ما از جهان غرب گرفته شده پس در آن اشکالات فراوانی وجود دارد، اما اصل تعیین سرنوشت مردم توسط خودشان از دین اسلام گرفته شده که این تناقض ها و مشکلاتی را به وجود می آید.
وی افزود: امروز میبینیم که نمایندگان وعدههایی به مردم میدهند و برای رسیدن به کرسی قدرت به هم تنه میزنند چنانچه ساز و کار انتخاباتی را از دین اسلام بگیریم دیگر روح و روانمان اذیت نمیشود.
کوشکی با تاکید براینکه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری ایران پیش از این به شرایط جهانی گره خورده است، بیان داشت: اولین بار است که مقامات اروپایی و برخی از مقامات آمریکایی به صراحت میگویند که فلانی باید بماند بنابراین باید با چشمان باز شرایط را بسنجیم و انتخاب کنیم.گره خوردن انتخابات با شرایط جهانی تصمیم گیری را سخت کرده است.
جایی که فحشا ترویج میشود «داد» باید لغو شود
محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه خواجه نصیر درگفتگو با فارس پیرامون مستند «داد» که اکرانهای مردمی آن با برخی حواشی همراه بود و در بعضی دانشگاهها با ممانعت مواجه شده است، گفت: مستند «داد» کار کوچکی از صدها مستندی است که باید در موضوع حق کشی ها، رفتار خلاف قانون و بی عدالتی ها ساخته می شد اما متاسفانه تولید نشده است؛ نکته مهم اینکه این ظلم ها توسط افرادی انجام می شود که از قدرت و نفوذ برخوردار هستند و از توان جمهوری اسلامی برای سرکوب فرد معترض استفاده می کنند.
وی افزود: همانند موارد مطرح شده در مستند «داد» در کشور کم نداریم و متاسفانه هرچه زمان از پیروزی انقلاب گذشته مجموعه افراد و شرکت هایی که فاسد و ظالم بودند بیشتر شده اند و اگر در این میان فردی لب به اعتراض باز کند از ابزار حاکمیتی برای بستن دهان او استفاده می کنند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: یکی از راه های برطرف کردن این مشکل طرح و توصیف آن است زیرا تا زمانی که مشکل را شناسایی نکنیم نمی توانیم نسبت به حل و فصل آن اقدام کنیم؛ بر این اساس شناخت این دست مشکلات از طریق تحقیق های دانشجویی و ساخت چنین مستندهایی رخ می دهد.
اصلاحطلبان به مقلدان رباتی تبدیل شدهاند
جالب است که همین شیوه در انتخابات پیش رو در حال عملیاتی شدن هست. یعنی یک فردی به نام آقای جهانگیری با همین مدل یعنی مدل تقلید چشم وگوش بسته و تقلید شبیه یک ربات باید نامزد شود و وظایفی را انجام دهد و به دستور همان مرجع تقلید سیاسی و به دستور همان فرد بایستی آبروی خودش را در معرض حراج بگذارد و به دستور همان فرد قرار است از انتخابات کنار بکشد و اصلاحطلبان به تقلید از همان مرجع سیاسی به آقای روحانی رای بدهند…
محمد صادق کوشکی، استاد دانشگاه تهران در گفتگو با مشرق درباره تقلید سیاسی کورکورانه اصلاحطلبان و راهبرد انتخاباتی آنان در انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری به همین روش گفت: در دوران اصلاحات یکی از چهرههای شاخص اصلاحطلب و از کسانی که اندیشمند خوانده میشد جلسهای داشت در دانشگاه همدان و تلاش کرد به اشکال مختلف ثابت کند که تقلید مردم و متدینین از مراجع تقلید عظام کار خلاف عقلی است و اینکه مردم متدین مسائل شرعی خودشان را به مراجع میسپارند و ازآنها تقلید میکنند این کاری خلاف عقل است و موجب وهن و اهانت به جامعه است و حتی کار را به جایی رساند که در عبارتی به شدت وقیحانه تقلید را کار میمون دانست.
وی با بیان اینکه اقدام این فرد مورد حمایت اصلاحطلبان قرار گرفت گفت: این اقدام بسیار مورد تایید و حمایت همهجانبه کسانی قرار گرفت که خود را اصلاحطلب خطاب میکردند و به نوعی مهر تایید بر این موضوع زدند. اصلاحطلبان در همین زمینه اعلام کردند که ما عقلگرا هستیم و ما اهل تقلید نیستیم و اصلا تقلید کار انسان عاقل نیست.
بعید است روحانی تن به شفافیت مالی دهد
محمدصادق کوشکی کارشناس سیاسی و استاد دانشگاه در گفتوگو با فارس با اشاره به اظهارات محمدباقر قالیباف در خصوص شفافیت مالی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: اعلام لیست اموال و داراییها حداقل تضمینی است که نامزدها میتوانند در این موقعیت به مردم بدهند.
وی افزود: اگر نامزدی است که میخواهد برای مردم کاری کند، ادعا دارد که با مردم است، از میان مردم هست و البته میخواهد رأی مردم را بگیرد باید آنقدر مردم برای وی مهم باشند که لیست اموال خود، فرزندان، برادر و خواهران نزدیکانش را بدهد.
این استاد دانشگاه همچنین اضافه کرد: اگر نامزدی از این کار خودداری کند به مردم اهانت کرده است یعنی نشان میدهد که این فرد میخواهد به مردم سلطنت کند و نه ریاست جمهوری یعنی خود را پادشاه مردم میبیند نه پاسخگو به آنها.
فقدان انسجام و همگنی در حماس از زمان تاسیس تاکنون
«محمد صادق کوشکی» استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرگزاری قدس (قدسنا) در خصوص پیامدهای انتشار سند سیاسی حماس گفت: باید بپذیریم حماس از ابتدای تشکیل تاکنون یک تشکل منسجم و مستحکم و همگنی نبوده است. بلکه نام حماس چتری بوده در مجموعه های متنوعی که نزدیکی هایی با یکدیگر داشته اند.
استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی افزود: به نظر می رسد این که این گونه مطرح کنیم حماس یک تشکل کاملا یکنواخت و منسجمی بوده است این گونه نبوده است. طیف ها و تفکرات و متنوعی در زیر چتری به نام حماس حضور داشتند، طیف هایی که در ابتدا نگرش جهادی داشتند و به هیچ عنوان مبارزه سیاسی را کارساز نمی دانستند.
وی ادامه داد: اینکه بخشی از نیروهای حماس استعداد داشته باشند مرزهای ۱۹۶۷ بپذیرند این استعداد در آنها وجود داشت و به شکل متفاوتی سعی می کردند این بحث را مطرح کنند که این مطالبه و بازتاب خواست جامعه فلسطینی است. وقتی آنها با واکنش های منفی مردم فلسطین مواجه شدند بیان کردند پذیرش مرزهای ۱۹۶۷ یک نوع حرکت تاکتیکی است و به هیچ عنوان استراتژی و راهبرد حماس نخواهد بود. شاهد آن بودیم که بعضا در دفتر سیاسی کسانی حضور داشتند که بی میل نبودند که مبارزه را به سمت فعالیت های سیاسی سوق دهند. همچنین برخی از رهبران حماس از پذیرفتن مرزهای ۱۹۶۷ هم تلویحا سخن گفته بودند به همین خاطر اینکه بخشی از نیروهای حماس استعداد داشته باشند که به نوعی مرزهای ۱۹۶۷ را بپذیرند این استعداد در آنها وجود داشت.