Archive for نوامبر, 2019
راهبرد آمریکا در خلیج فارس ایرانهراسی است

محمد صادق کوشکی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اظهارات شرکتکنندگان در کنفرانس منامه اظهار کرد: مخاطب اجلاسهای از این دست افکار عمومی کشورهای جنوب خلیج فارس هستند در واقع اینگونه همایشها قبل از اینکه بخواهد بازتاب جهانی داشته باشد و یا اینکه بازتاب داخلی برای داشته باشد، یک بازتاب منطقهای در جنوب خلیج فارس دارد.
وی ادامه داد: برگزاری اینگونه نشستها در واقع یادآوری بحث ایرانهراسی و جا انداختن این مساله است که ایرانهراسی خطر اول و اصلی است که کشورهای جنوب خلیج فارس را تهدید میکند و این مساله به طور مرتب نیاز به یادآوری دارد.
برای آمریکا موضوع اعتراض در ایران مهم نیست
در همین خصوص، «محمدصادق کوشکی» کارشناس مسائل بینالملل در گفتگو با فارس، با بیان اینکه آمریکاییها از بعد از پیروزی انقلاب چند سیاست موازی را علیه جمهوری اسلامی در پیش گرفتند، عنوان کرد: یک سر طیف براندازی جمهوری اسلامی و سر دیگر طیف تضعیف جمهوری اسلامی در راستای ناکارآمدی آن و ایجاد بی اعتمادی بین مردم و حاکمیت بود.
وی با ذکر این نکته که مدتی است آمریکاییها از براندازی ناامید شده و متوجه شدند ساختار جمهوری اسلامی به حدی از ثبات رسیده که امکان براندازی وجود ندارد، یادآور شد: به همین خاطر تمرکز آنها بر تضعیف جمهوری اسلامی است که این تضعیف منجر به ناکارآمدی نظام در انجام وظایفش و گسترش بی اعتمادی بین مردم و نظام شود.
لزوم غنیسازی ۲۰درصد در گام چهارم
تا مادامی که برجام حفظ میشود، اروپاییها و آمریکا کاملا راضی هستند و دلیلی نمیبینند که پاسخگوی مطالبات ایران باشند. چنین گامهایی فشاری بر اروپا یا حتی آمریکا وارد نمیکند و آنها حتی اگر این گامها تا گام صدم نیز ادامه یابد، مشکلی نخواهند داشت
محمدصادق کوشکی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفتگو با مهر، درباره گامهای ایران برای کاهش تعهدات ذیل برجام اظهار داشت: به طور کلی آنچه ایران انجام داده را میتوان گامهای حداقلی دانست و طرف اروپایی را واردار به انجام تعهدات نمیکند.
وی با تبلیغاتی دانستن اقدامات ایران، افزود: آنچه تاکنون انجام گرفته بیشتر برای راضی کردن افکار عمومی در داخل بوده و دولتمردان تلاش میکنند با سرپوش گذاشتن روی شکست برجام برای بسته شدن دهان منتقدان داخلی برجام، اقدامی انجام دهند.
تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: آنطور که پیش از این نیز منتقدان گامهای کاهش برجامی مطرح کرده بودند، آنچه از سوی ایران انجام گرفته موجب تغییر رفتار اروپاییها نشده است.
اعتراضات اخیر در عراق واقعی نیست
بر اساس ثبتهای واقعی بازیگر واقعی در این کشور آمریکاست و اینکه عدهای میگویند ایران میوه آمریکاییها در عراق را برداشته است به این خاطر است که آمریکاییها میخواستند بهره برداری حداکثری از عراق داشته باشند ولی این موضوع محقق نشد
محمدصادق کوشکی در نشست «نا آرامی در عراق»، انسداد حکمرانی و مداخلات خارجی که با حضور تعدادی از دانشجویان و کارشناسان مسائل عراق برگزار شده بود در بخشی از صحبتهای خود با اشاره به تفاوتهای دولت عادل المهدی با دولتهای پیشین عراق از جمله نوری مالکی و حیدر عبادی افزود: غربی ها در بیان علت اعتراضات در عراق میگویند مردم به خاطر مشکلات اقتصادی و فساد خونشان به جوش آمده است. در حالیکه باید گفت فشارها در دولت عادل المهدی کمتر از دوران عبادی و مالکی است.
وی با بیان اینکه «برخی از تحلیلها مبنی بر اینکه اعتراضات اخیر در عراق ناشی از بحران معیشت است برای من قابل فهم نیست؛ چراکه وضعیت در عراق کنونی بهتر از دوران افرادی چون نوری مالکی و حیدر عبادی است» ادامه داد: در دولتهای قبلی مهمترین خواسته مردم آرامش و امنیت بود. موضوعی که در این کشور وجود نداشت ولی اکنون شاهد آرامش در این منطقه هستیم و از انفجارات و عملیاتهای تروریستی قبل خبری نیست.
کدخدا خواندن آمریکا بخاطر فقر تاریخی است

مطالبه ای که در ۱۲ آبان سال ۹۵ در دیدار با دانش آموزان و دانشجویان در قالب اعتراض به آموزش و پرورش بیان کردند:« بعد از آنکه جوانهای ما رفتند و این #لانه جاسوسی را تسخیر کردند و با زحمت زیاد توانستند کاغذهایی را که خرد شده بود، مدارکی را که در کاغذخردکن ریخته شده بود، گردآوری کنند، جمع کنند، بههم بچسبانند و بهصورت کتاب دربیاورند، آنوقت معلوم شد که چه توطئههایی هم در طول این مدّت در داخل سفارت آمریکا وجود داشته. این کتابها حدود هفتاد جلد است؛ شماها خواندهاید اینها را؟ چرا هیچ نشانی از مضامین برگزیدهی این کتابها در مجموعهی مدارس ما، دبیرستانهای ما، دانشگاههای ما نیست؟ چرا؟ این یکی از اعتراضهای من است. وزیر جدید محترم آموزشوپرورش(آبان ۱۳۹۵) اینجا در جلسه هستند؛ چرا اینها را داخل #کتاب های درسی قرار نمیدهید؟ چرا نمی گذارید #نسل _جوان ما، نسل جدید ما بفهمد و بداند که آمریکا با اینجا چه کرده و چه توطئههایی زیر سر داشته است؟»
ادامه مطلب »
پروتکل الحاقی را دیگر اجرا نکنیم
روند بازرسیها را به روند بازرسیهای عادی NPT برگردانیم و بازرسیها را از شکل فعلی به شکل عادی برگردانده و و اجازه بازرسی را غیر از حالت عادی پادمان ندهیم. پروتکل الحاقی را که داوطلبانه اجرا میکنیم، دیگر اجرا نکنیم. غنی سازی ۲۰ درصد را شروع کرده و تعداد سانتریفیوژها را به نحو چشمگیری اضافه کنیم
«محمدصادق کوشکی» تحلیلگر مسائل بینالملل نیز معتقد است که در گامهای اول تا سوم حرکت خاصی رخ نداده و اگر گامهای قبلی محکم و جدی بودند، تا الان تکلیف ماجرا روشن شده بود.
وی میافزاید: گامهای قبلی به قدری محافظه کارانه و بی تاثیر بودند که اروپاییها مطمئن هستند برداشتن گام چهارم هم هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
این کارشناس مسائل بینالملل با ذکر این نکته که این گامها به دلیل اینکه خطوط قرمز اروپاییها را رد نمیکند و در چارچوب حفظ برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) است، میتواند تا برداشتن گام بیستم نیز ادامه یابد، خاطرنشان میکند: یعنی در این روند، ممکن است گام بیستم را برداریم و باز هیچ اتفاقی نیفتد و اروپا هیچ واکنشی نشان ندهد. چون کسانی که این گامها را طراحی میکنند کاملا مراقب هستند که برجام خدشهدار نشود و با صراحت اعلام میکنند که این گامها در چارچوب برجام است.
۱۳ آبان، پاسخ ملت ایران به خیانت های دولت آمریکا بود
محمدصادق کوشکی کارشناس مسائل سیاسی در برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت و گو در خصوص واقعه تاریخی ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، اظهار داشت: زمانی که از آمریکا ستیزی سخن می گوییم، نباید این تصور به وجود بیاید که ایران، ستیز با آمریکا را آغاز کرد. در مصاف با آمریکا، ایران در جایگاه دفاعی قرار دارد و در واقع آمریکا در جایگاه مهاجم قرار داشت و این موضوع از زمانی که به عنوان قدرت برتر جهانی به ایران آمدند و از منابع کشورمان استفاده کردند آغاز شد و تا به امروز ادامه دارد.
وی با اشاره به انقلاب ۵۷ و ۱۳ آبان، اظهار کرد: ملت ایران خود را در مقطعی مقابل آمریکایی ها دید که تصمیم گرفته بود خودش را مستقل و از حق تعیین سرنوشت خودش استفاده کند. در حقیقت اراده ایران برای تعیین سرنوشت خود، به هیچ عنوان با برنامه ها و سیاست ها و اهدافی که آمریکایی ها در منطقه داشتند همخوانی نداشت و به همین جهت آمریکایی ها اصرار داشتند ایران را به اجبار به مسیری که خودشان قصد داشتند، هدایت کنند.