Archive for جولای, 2020
از مصیبتهای فرهنگی تا مشکلات اقتصادی
اگر در جامعه اسلامی، بیحجابی و بیعفتی، روزه خواری و رباخواری، بیانصافی و ظلم به زیر دست، ترک نماز و…. شایع و امر به معروف و نهی ازمنکر و رعایت حلال و حرام ترک شود، مردم آن جامعه شاهد آرامش و ثبات در وضع معیشت نخواهند بود، حتی اگر همه تحریمها لغو شود و روزانه ده میلیون بشکه نفت به قیمت هر بشکه صد دلار صادر شود!
محمدصادق کوشکی تحلیلگر مسائل سیاسی در کانال خود در پیام رسان ایتا نوشت:برخی عقلا ایراد میگیرند در این زمان و با این حجم مشکلات اقتصادی، مطالبه برای برخورد دستگاههای مسوول با معضلات فرهنگی مانند عادی شدن بیحجابی، مصداق وقتنشناسی و بیسوادی و عوامزدگی است!
توصیه عقلای فوق این است که مقابله با معضلات فرهنگی بماند برای وقتی که مشکلات ارز و سکه و گرانی حل شد.
بررسی اعدام های سال ۶۷ در گفتگو با دکتر کوشکی
آمار حقیقی اعدامهای سال ۶۷ چقدر است؟ / اصلاح طلبان همراه با منافقین نظام را متهم به قتل کردند/ موضع امام درباره منافقین خلاف امنیت ملی ولی انسان دوستانه بود

مشرق: مدتها است که هم زمان با سالگشت عملیات پیروزمند «مرصاد» در سال ۱۳۶۷ شمسی، موضوعی تحت عنوان «اعدام های سال ۶۷» توسط برخی رسانهای ضد انقلاب و دشمنان تابلودار نظام اسلامی ایران، تبلیغ می شود. درباره همین موضوع، به گفتگوی صریحی نشستیم، با استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ معاصر، دکتر محمدصادق کوشکی که کتاب ارزشمند «تبار ترور» را در کارنامه خود دارد. این مصاحبه، طی چند روز آینده به صورت تصویری نیز منتشر خواهد شد.
کارگزاران مردم را ماشین رأی خود میداند
اصلاحطلبان و به خصوص نیروهای کارگزاران و حامیان دولت مردم را ماشین رأی خود میدانند و هیچ اصالتی برای نظر مردم قائل نیستند.
پایگاه خبری تحلیلی فردا گفتوگویی با محمدصادق کوشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران انجام داده است که متن آن در ادامه میآید.
- اصلاحطلبان هرزمان که شرابط بر وفق میلشان پیش نمیرود، فضا را طوری جلوه میدهند که انتخاب مردم درست نبوده است؛ آنها میگویند اگر حسن روحانی در سال۹۲ رأی آورد شاهد بلوغ سیاسی مردم بودیم اما اکنون که مردم به نیروهای انقلابی رأی دادهاند دچار یک اشتباه بزرگ شدهاند.
- آنها همیشه با انگزدن و اتهامزنی رأی مردم را تحقیر میکنند و یک بار به انتخاب ملت ایران میگوید انتخاب پوپولیسم و یک بار دیگر میگوید انتخاب رادیکالیسم. چنین رویکردی ناشی از روحیه قیممأبانه آنها دارد.
آمریکاییها از خلیج فارس به عنوان اهرم فشار علیه چین استفاده میکنند

این استاد دانشگاه در پاسخ به این سئوال که چین یک بازار گسترده جهانی دارد و با اکثر کشورهای دنیا رابطه اقتصادی دارد چرا حاضر شده نگاه ویژهای به توافقات اقتصادی با ایران داشته باشد،تشریح کرد: واقعیت این است که چینیها خیز خودشان را برای تبدیل شدن به قدرت اول اقتصادی، سیاسی و نظامی جهان برداشتهاند و همه لوازم موجود را آماده میکنند و هر گام را با آهستگی و تدریجی طی میکنند و در طی این مسیر با حوصله و هوشمندانه حرکت میکنند.
برآورد چینیها این است که از سال ۲۰۳۰ میلادی به بعد، آنها دوسوم کشورشان را وارد مدار توسعه صنعتی و اقتصادی کردهاند و به همین خاطر تولیدات و مصرفشان با شیب تندی در حال افزایش پیدا کردن است.
اذعان کنگره آمریکا به آگاهانه بودن حمله به هواپیمای ایرانی
در طول این سالها یعنی ۶۷ تاکنون آزاردهنده از حمله آمریکاییها به این هواپیما سکوت افرادی در داخل نسبت به این جنایت است و متاسفانه بخشی از کسانی که خود را مدافع حقوق مردم اصلاح طلب و دانشگاهی و روشنفکر عنوان میکنند را در این قضیه یا ساکت هستند یا از ارتش آمریکا دفاع میکند و حتی برخی از این افراد با کمال تاسف و صراحت میگویند ارتش آمریکا از خودش دفاع کرده و یا حتی برخی از آنها میگویند اشتباه کرده است
محمدصادق کوشکی کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با فارس، درباره حقوق بشر آمریکایی اظهار داشت: سرنگون کردن هواپیمای ایرانی در خلیج فارس توسط آمریکاییها در جایی رخ داد که حریم هوایی جزیره ایرانی هنگام بوده است؛ بر اساس حقوق بینالملل این هواپیما در آسمان کشورمان مورد هدف قرار گرفته است که این موضوع تلخی ماجرا را چندین برابر میکند.
سکوت، شورا را قربانی تبلیغات مسموم میکند
قوه قضائیه هنوز به سطح مناسبی از ارتباط با جامعه نرسیده است
پیشنهاد من برای جلوگیری از تکرار اتفافاتی اینچنین، تأسیس دفتری در قوه قضائیه با مسئولیت ارتباط با رسانهها اعم از تصویری مثل سینما و تلویزیون و دیگر رسانهها مثل خبرگزاریهاست که در آن افراد کارشناس به قوه قضائیه مشاوره رسانهای دهند
محمدصادق کوشکی در گفتوگو با تسنیم درباره عملکرد قوه قضائیه گفت: تا پیش از این مطالبات انباشتهای از قوه قضائیه وجود داشت که به دلیل شکل ساختاری قوه، توان پاسخگویی به آن وجود نداشت. در صدر مطالبات مردم و مقام معظم رهبری از قوه قضائیه بهویژه از ابتدای دهه هشتاد، بحث مقابله با مفاسد اقتصادی و امثالهم بود. بحث مفاسد اقتصادی عفونتی در بدنه نظام ایجاد کرده بود که قوه قضائیه متأسفانه بدنه کارآمدی برای تقابل با آن نداشت اما خوشبختانه در دوره اخیر شاهدیم روند مقابله با مفاسد آغاز شده است.
وی تأکید کرد: قوه قضائیه پاسخگویی به این مطالبه بر حق را شروع کرده و تا الان هم به نسبت امکانات موجود و به نسبت نیروی انسانی موجود و همه توانمندیهایی که دارد، اقداماتی انجام داده که قابل قبول است؛ البته همانطور که رئیس قوه قضائیه اعلام کرده، این اول راه است.
پاسخ مردم تهران به خوئینیها و چند نکته دیگر
سران دولت روحانی به جد معتقدند در هر کوی و برزن نشانی از دستاوردهای دولت به چشم میخورد و به همین دلیل باید مهمترین دستاورد دولت تدبیر و امید، عادی شدن کشف حجاب و برهنگی زنان و دختران باشد!
دکتر کوشکی در کانال شخصی خود در پیام رسان ایتا نوشت:
الف) به دوستان عزیزی که بابت نامه موسوی خوئینیها ناراحت شده و برای پاسخ به آن دست به قلم شدهاند عرض میکنیم که حجم پاسخها، بیش از قواره نویسنده نامه بوده و ایشان بابت این همه توجهی که به نامه مذکور شده در پوست نمیگنجد! در ضمن پاسخ ایشان را مردم تهران در دوم اسفند سال ٩٨ دادند: وقتی رفیق جناب خوئینیها به عنوان سرلیست اصلاحات در تهران فقط ٨۵ هزار رای آورد!
ب) کاش سازندگان مجموعه تلویزیونی شاهرگ برای ساخت این کار با یک آدم با سواد و مطلع از تاریخ معاصر، مشورت میکردند تا این حجم از اطلاعات غلط را به خورد مخاطب ندهند!
ما ژنرال نداریم!
بر اساس قانون اساسی و عرف مملکت، برنامهریزی وظیفه دولت است، نه مجلس و عجیب است که جناب مرعشی این نکته بدیهی را نداند. اگر ایشان نگران اقتصاد کشور هستند باید برنامه را از دولتی بخواهند که با حمایت آقای مرعشی و بقیه اصلاحطلبان، روی کار آمده و طی ۷ سال گذشته، زندگی مردم را در پای منافع اشراف و سرمایهداران جبهه اصلاحات قربانی کرده است.
دکتر کوشکی در کانال شخصی خود در پیام رسان ایتا نوشت:
الف) جناب مرعشی (از بستگان نزدیک هاشمی رفسنجانی و از بنیانگذاران جبهه اصلاحات) در مصاحبهای گفته:
«ژنرالهای مجلس یازدهم باید بگویند برای رفع تحریمها و حل مشکلات اقتصادی کشور چه برنامه ای دارند؟»
اول اینکه:
در مجلس انقلابی همه باید «سرباز» اسلام، انقلاب و نظام باشند. ژنرالها متعلق به جبهه اشراف و اصلاحات هستند، مثل همان ژنرال وزارت نفت که با ساخت پالایشگاه و صادرات فرآوردههای نفتی مخالفت کرد و نتیجه سیاستهایش قفل شدن وزارت نفت بوده است.
عاقبت حوزه هنری
اگر مدیر جدید حوزه هنری میخواهد این دستگاه برای انقلاب و نظام مفید باشد و در خدمت “تبلیغات اسلامی” قرار بگیرد باید مشورت با منتقدان انقلابی و اهل فکر حوزه هنری را واقعا جدی بگیرد و الا درهای حوزه بازهم بر پاشنههای سابق خواهد چرخید و باز هم از درون حوزه “دل” و بدتر از آن بیرون خواهد آمد!
دکتر کوشکی در کانال شخصی خود در پیام رسان ایتا نوشت:
الف) حوزه هنری جایی است که رؤسای سازمان تبلیغات در سه دهه اخیر، بابت عدم بهرهگیری درست از آن باید پاسخگوی خدا و خلق خدا باشند.
ب) حوزه هنری سرمایه ضایع شده و معطل مانده نظام است که قربانی مدیریتهایی بیاراده یا غیرانقلابی یا غریبه با فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی شده است.